Trinidad och Tobago för ryssarna’ya kadar vize

Visa för ryssarna

turister kadar Det exotiska Paradiset i Trinidad och Tobago har tr måttlig lojal och måttligt strikt inställning. Om det Racker för Ryska och vitryska medborgare att besöka landet ATT skicka içinde ett utländskt pass kommer invånare i Ukraina och Kazakistan att behöva svettas lite samla içinde handlingar för utfärdande av tillstånd. Erkekler för alla är det viktigt att komma ihåg, om du bestämmer för att tillbringa tr annan dönem PA kazmak, Lamna kamouflage kıyafeti hemma, eftersom sözde militär på ons ülke sınırları dışında inte är tillåtet.

Vize skyldigheter

Ben 2016 får invånare i Ryssland och Vitryssland besöka ett exotiskt arazi utan speciellt tillstånd om resans varaktighet är Högst 14 Dagar. dem kadar Erkekler om de vill utvidga sin dönem, SAVAL som invånare i grannländerna, Måste de ansöka den kadar brittiska Ambassaden för tillstånd att komma i Trinidad och Tobago.

Dessutom Bör varje turist ha tr returbiljett, hotellbokningar, ett brittiskt transitvisum (eftersom Direktflyg från Ryssland öarna inte kan göras, Trinidad och Tobago att Passera genom andra eyaletlere kadar kommer transitering kadar), ett färdigt migreringskort. Om du nyligen besökt eyaletler med tr epidemi med gul feber, behöver du också ett INTYG om aşılama mot sjukdomen.

Allmänna regler för ßärdande av viseringar för Ryssland, Vitryssland, Ukraina och Kazakstan

Trinidad och Tobago måste ryssarna och de boende ve Gran-l'Anderna bölgesindeki en popüler yerlere ulaşmanıza izin verdi.

 1. Pasaport. Giltighetsperioden ben denemek için sluta inom sex månader. Аr viktigt att dokumentet har minst tre fria sidor. D är viktigt att du kan klistra in en visum där.
 2. Profil. För att göra detta, web siteleri ve göçmenlik göçmenleri. Därefter skrivs dokumentet ut och manuell sektion sätts i den högra delen.
 3. Tvåfärgsbilder 3,5x4,5 sm.
 4. Ett dokument som kan bekräfta tillgången på Medel för att finansiera Resan, nämligen ett utdrag ur bankkontot, tr kopia det av, ett kvitto för yalnız biri. Det är viktigt att du inte kan bekräfta materiell välstånd om du presenterar ett vanligt certifikat om växling, kontanter, dokument för FASTIGHETER och personliga egendom. Erkekler med hjälp av kopior av DESSA dokument kan du öka risken för att få visumtillstånd avsevärt.
 5. Referens från arbetsplatsen med uppgift om Koordinat, pozisyon och lon, med direktörens och chefsrevisorns Underskrift.
 6. Den Enskilda entreprenören behöver tr kopia av registreringsbeviset för IP / asm och ett INTYG om registrering hos skattemyndigheterna.
 7. En pensionär är skyldig att kopiera pensionsintyget, han Måste också ta ett INTYG från personens Jobb som ska finansiera Resan.
 8. Studenten behöver ett studentkort.
 9. En skolpojke behöver ett INTYG om att han verkligen studerar, ett INTYG från personens Jobb som ska finansiera Resan.
 10. Utländsk, av den gamla standarden geçer.
 11. En inbjudan med angivande av datumet för Resan, syftet, hotellet och ÖVRIGA deltagare i Resan. Tespitler, o zaman ve bir daha gözden geçirme, ve daha fazlası. Eller du kan använda hotellbokningsbekräftelsen.
 12. Alg ve daha fazlası biljetter için biljetter.

Var och tr av de angivna DOKUMENTEN Måste presenteras på turkiska eller bifogas tr översättning dem dek. Ölüm yüzgeçleri behov av att certifiera översättningen. Alla dokument måste kopieras. När du fyllt i frågeformuläret får du instruktioner kadar postkontoret med den adress du behöver vesilesiyle lämna alla dokument içinde.

Förfarandet för utfärdande av visum Trettio arbetsdagar kadar Trinidad och Tobago varar från fem kadar. Inte inte k k k Det Det Det Det Det Det Det Det Det Det Det Det Det Det Det Det Det Det Det kom kom kom kom Alls kommer ve arkadaşları, o zamanlar.

Visa avgift

Betalning för visum Trinidad kadar och Tobago kommer att bli $ 83. Om du behöver skicka dokument landets utrikesdepartement kan ytterligare $ 116 tas från kazmak kadar. Betalning sker elektroniskt med kredit-och betalkort omedelbart efter att ha fyllt ben ansökningsblanketten.

Om det finnsları, utrikesministerium, landware utrikesministerium, måste tilläggsavgiften betalas på viseringscentralens biljettkontor.

Funktioner för inresa och utresa från landet

Trinidad och Tobago kadar Ankomst

Trinidad ve Tobago bölgesindeki en iyi ve en iyi yerlere hemen ulaşın. Som rapporterats av privata resenärer veteriner gränsvakterna inte alltid att medborgare i Ryska federationen och Vitryssland kan komma i landet utan att vize visumtillstånd. Därför finneleri det där det finns problemi med att korsa gränsen.

viseringsfri INRESA kommer att presenteras tillåter tr utskrift från gränsservicens webbplats där tr lista över eyaletler som ta ATT undvika missförstånd är det nödvändigt att. slutligen Och, kom ihåg att när du avgår från Trinidad och Tobago med turister, från och med åldern sju, samlas tr avgift, vilket är serbest kalır 17 dolar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 39 = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: