Zagradzhe

Zagradzhe

"Medelhavspärlan" - magnifika Karadağ av lokalbefolkningen och många resenärer så Kallas ofta den. Detta arazi är ett Paradis av rosa sandstränder, majestätiska berg, Snabba Floder och, naturligtvis, Historiska anıt. En av de bästa platserna att bo i denna magiska bölge anses vara tr FOGA Kand stad Zagradzhe (döljer), när du besöker att alla kommer att kunna kasta sig i särpräglade kultur Montenegros och ta tr närmare Titt med lokala traditioner och seder.

Allmän bilgileri

Zagradzhe är en liten i Karadağ'ı Södra tarafından, Sutomore STADEN Nara. montenegriner och Serber inhemska mestadels, vars 42,5 Ar; medelålder - enligt Statistiken de senaste Aren befolkningen har vuxit och i dag på territoriet altında i etek för omkring 200 personer är byn.

När det gäller vädret är klimatet i Zagradje varmt och måttligt. Den genomsnittliga årstemperaturen Ar + 8,5 ° C ishal en betydande nederbörd även i tuffa Manader är denna lilla stad ett Populart turistmål och en av de bästa orterna i landet.

Sevärdheter i Zagrej

Zagradzha blev Först och främst berömd som tr underbar semesterort där många resenärers FRAMSTÅ och favoritplatser är:

 1. Malevik iplikçik. En av de bästa ställena att koppla av på Adriatiska Kusten. På stranden finns det många intressanta attraktioner för turister, dessutom är Malevik Kant'a günah härdande lera, vilket hjälper hud- och hjärt-kärlsjukdomar kadar.
 2. Stranden i Zagradzha

 3. Fästningen i High-Nehai. En annan lokal attraktion som bör besöks en resa altında Zagradzhe. Fortet har tr Lang historia, vilket framgår av föremål från tre olika kulturer som finns på Dess ülke sınırları dışında. Klavuz och erfarna guider rekommenderas att Gora tr rundtur i fästningen på kvällen för att hitta tr magisk Solnedgång.

Catering servisi

Eftersom Zagradzha inte skiljer sig åt, är turistinfrastrukturen adresinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Ben hela staden finns det bara några hotell och hotell, en iyi konaklama seçenekleri gösteriliyor:

 • Vila Oktopus;
 • Hotel Fleur de Orange;
 • Vila Gerbera;
 • KOM IGEN lägenhet.

Otel Fleur de Orange

Det finns också Nagra restauranger i STADEN: flera kaféer och 2 restauranger för hemlagning. Från Montenegrinska Ratter, som är Varda att försöka i Zagrad, är de mest populära mülayim turisterna:

 • fisksoppa "chorba";
 • fırın kuzu;
 • kotletter "Pleskavitsa";
 • gröt av "tsitsvara".

Fiskchorba är en populär i Zagrad

Hur kommer bey mi?

Staden Zagradje ligger bara 20 minuter bort från landets största hamn och en av de mest populära städerna Karadağ - Bar. DAHA ÖNEMLİ VE KADIN SAATLERİ Schemat bör anges i förväg på den lokala busstationen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

62 − = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: