Montenegro Islands

Montenegro Islands

Montenegro er i sydöste av Europa. Landet er preget av et mildt varmt klima og utrolig vakker natur. Statens lettelse er representert av fjell, sletter, platåer og mange øyer.

Ideelle steder å slappe av

Øyene Montenegro er flott for strandferier, i tillegg har mange av dem interessante severdigheter. La oss snakke om de mest betydningsfulle og besøkte øyene i landet:

 1. Øya Ada Bojana i Montenegro ligger i nærheten av byen Ulcinj. Den ble dannet i 1858 takket være skipet som sank i elven Boyan. Arealet på øya er 350 hektar, i dag regnes det som en av de mest populære feriestedene i landet. Hovedattraksjonen til Ad Boyan er en naturist landsby med samme navn. Også turister er tiltrukket av stranden, sanden som har helbredende egenskaper og brukes til behandling av bein sykdommer.
 2. Øya Ada Bojana

 3. Øya Theotokos på Reef i Montenegro ligger i nærheten av byen Perast. De viktigste bygningene på øya anses å være en katolsk katedral "Madonna i grotten", bygget i 1630. Kirken huser mange religiøse verdier, høvding blant som er ansett som et ikon av Madonna og barn funnet i midten av XV århundre. Foruten tempel, på øya er det et museum, satt fyr gavebutikk.
 4. Katolsk katedral på øya Virgin på Reef

 5. Øya Mamula ligger i nærheten av feriestedet Herceg Novi. Den bærer navnet på den østro-ungarske generalen, som bygde en militærfestning her. Under verdenskrigen ble fortet brukt som et fengsel for krigsfanger. I dag i festningen er det et museum, hvor mange turister kommer. Et annet interessant sted på øya Mamula i Montenegro er ansett å være i parken, samlet en stor samling av tropiske planter.
 6. Fort Mamula Island

 7. Øya Blomster Montenegro er skjermet i Tivatbukten og har en liten størrelse. Navnet er knyttet til en høykvalitets vegetasjon, som en gang vokste her. Men i dag er det svært få palmer, tropiske blomster og olivenlunder på øya. Hovedattraksjonene på øya inkluderer en luksuriøs strand og ruinene til et kloster bygget i VI.
 8. På øya Blomster

 9. Øya St. Nicholas Montenegro er nær https://womanadvice.ru/budva-chernogoriya-dostoprimechatelnosti">Будвы og er den største delen av staten. Navnet er knyttet til den selvtitulerte kirke, bygget i det XVI århundre. Ved siden av tempelet knust kirkegården der løgn munker og medlemmer av korstogene. øya er rik og variert vegetasjon, en koselig strand og en spektakulær utsikt over byen.
 10. Øya St. Nicholas i Montenegro

 11. St. Marks Island Montenegro er den største i Kotor Bay. Navnet har endret seg mange ganger. Sistnevnte dukket opp i 1962 og er knyttet til navnet på turistbyen oppkalt etter St. Mark, bygget her. Det viktigste aktivet på denne øya er fantastisk natur. For tiden utvikles flere prosjekter for å utvikle turistsonen på dette stedet.
 12. Evergreen Island of St. Mark

 13. St. George's Island ligger i nærheten av byen Perast i Montenegro. Øya er oppkalt etter klosteret St. George, oppført her i det 9. århundre. I dag er kirken på denne øya i Montenegro nesten ødelagt. I nærheten av ruinene er det en gammel kirkegård hvor berømte kapteiner i Perast blir begravet. Dette landområdet har et annet navn, "The Dead of the Dead". Det er forbundet med en trist legenden. En dag en soldat som var på vakt mot øya, skjøt sin elskede med et tilfeldig skudd. Desperat ung mann ønsket å bli begravet levende med den avdøde. Nylig er det ikke tillatt å besøke øya.
 14. Skjønnhet av St. George Island

 15. St. Stephen's Island er en del av Budva Riviera i Montenegro og det mest populære feriedestinasjonen for lokale innbyggere og utlendinger. Denne øya er full av luksushotell, villaer, restauranter. Blant ferierende kan du møte kjente skuespillere og musikere. De viktigste arkitektoniske attraksjonene er katedralen til Alexander Nevsky, klosteret Praskvitsa.
 16. St. Stephen's Island

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − 66 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: