Spanske by

Spanske by

Spanish Town er den tidligere hovedstad i Jamaica, som ligger 20 km fra øens hovedstad, Kingston. Dette er en af ​​de største byer. Det blev grundlagt i 1534, og indtil 1872 var statens hovedstad. På grund af den ekstremt gunstige placering (Spanish Town ligger i den centrale del af øen), byen passerede en naturkatastrofe, så mange historiske, kulturelle og arkitektoniske monumenter fra forskellige tidsaldre er blevet bevaret her på den bedst mulige måde, og godmodig beboere i Spanish Town glade for at fortælle dig om dem.

Generelle oplysninger

Engang Spani-Town var kendt som en ret urolig, kriminel by Jamaica. Dette skyldtes det faktum, at i hænderne på lokale folk har akkumuleret en stor mængde våben, men på grund af manglen på jobs mennesker blev tvunget til at røve. Efter særlige statslige program "våben til gengæld for uddannelse" i byen er blevet meget roligere, og kun den største fængsel i Jamaica Spanish Town minder os om denne triste fortid.

I Spanish Town en hel masse religioner - beboere er opdelt i katolikker, protestanter, tilhængere af afrikanske kulter, og endnu mere populær i de senere år er ved at vinde Rastafari religiøs bevægelse.

Spanish Town Attraktioner

Spanish Town er en by af kontraster. På den ene side er der en dyb sti fra den koloniale fortid: en gammel dæmning, storslåede haver skabt af slavernes hænder, sukkerrørplantager. På den anden side er byen stolt af sådanne bygninger som Rodney-mindesmærket, katedralerne i St. Catherine og St. James, Royal House, Belvedere Estate.

I Spanish Town, såvel som i hele Jamaica, de rigeste naturressourcer: grønne skove, floder, hvor lokale beboere organiseret en mini-tour på bambus flåder, mange eksotiske planter og sjældne dyr, som kan findes kun i Jamaica.

område St. Catherine's Cathedral

Spanish Town Hoteller og restauranter

Spanish Town har et relativt lille antal hoteller. Hvor der er flere af dem i nabostaten Kingston, er lejligheder og gæstehuse også almindelige her: Country Vibes, Home Away From Home og andre.

Prøve lokale retter til rådighed på restauranter i Silver Bowl Branchis, Velsmagende, Ltd., spise pizza - Dominos pizzeria, og for fans af fastfood i byen er der flere restauranter KFC.

Country Vibes Hjem væk fra hjemmet Spise i Silver Bowl

Shopping

Den spanske by er ikke det bedste sted for shopping. Der er kun et stort indkøbskompleks, men et stort antal souvenirbutikker, markeder, små butikker. Der kan du købe alt, hvad der er berømt Jamaica legendariske kaffe "Blue Mountain", lokal rom, likør, cigarer, samt eksotiske frugter og skaldyr.

Den berømte jamaicanske kaffe Souvenirbutikker

Hvordan kommer man til Spanish Town?

Fra hovedstaden Jamaica til den spanske by kan du komme på intercity bus eller på en lejet bil eller taxi.

Til turist på en note

Hvis du allerede er 25 år gammel, har du internationale rettigheder og køreoplevelse, så vi råder dig til at leje en bil for bekvemt at udforske øen og dens seværdigheder. På øen er der en venstregående trafik.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − 43 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: