Tongeren

Tongeren

Tongeren er den ældste, smukke og inspirerende by i Belgien. Efter at have ankommet det, vil du fra det første sekund dykke helt ind i en anden epoke, som er fuld af ukendt og interessant. Denne by blev en slags påmindelse om kejsernes regel og de gamle romers liv. Han overlevede en masse begivenheder, hvis hukommelse er lagret i hans seværdigheder. Bare tror ikke, at Tongeren er en kedelig by, men tværtimod har den mange moderne hoteller, restauranter og steder til underholdning. Det er derfor, det betragtes som et glimrende sted i Belgien til en ferie.

Vejret i byen

Som i hele landet hersker det milde maritime klima i den storslåede by Tongeren. I det bliver du ikke irriteret af sommervarmen eller vinterens snefald. Om sommeren kan lufttemperaturen stige til maksimalt +23, en gang hver anden uge, nedbør falder og der er ingen elementer. Om vinteren er luftens temperatur lig med +5 grader. Sommetider dækker taget taget sne, men der er ingen is og sne. I Tongeren er den bedste tid for turisme perioden fra april til september.

Sunny by

Udflugter og underholdning

Den gamle, smukke by Tongeren er fuld af opdagelser og mysterier. Den indeholder en dyb historie af århundreder f.Kr. Dens attraktioner er et ægte relikvie af Belgien og mesterværker af verdenshistorien. Selvfølgelig glæder hver rejsende ikke en chance for at gå igennem dem og lære dem at kende. De vigtigste attraktioner i Tongeren, som enhver turist skal se, er:

 1. Basilique of Our Lady (Onze-Lieve-Vrouwebasiliek). Det ligger i nærheden af ​​stationen i Stadhuisplein-pladsen.
 2. Begyndelsen af ​​St. Catherine (Sint-Catharinabegijnhof). En af de største attraktioner, der stammer tilbage i den fjerne 1239.
 3. Fæstningsvægge (Stadsomwalling). Beliggende 1 km fra basilikaen for Our Lady.
 4. Slottet Herenelderen (Kasteel van's Herenelderen). Det er 4 km fra stationen.
 5. St. Martin-kirken (Sint-Martinuskerk). Afregnes i forstæderne Tongeren.
 6. Rådhuset. Det ligger på hjørnet af det store torv.
 7. Det halo-romerske museum.

Udflugter til disse steder er yderst interessante og informative. Velegnet til at besøge med børn.

Stagnerende Saint Catherine Det halo-romerske museum Rådhuset
Hovedtorget i byen Basilika of Our Lady St. Martin-kirken

Hoteller i Tongeren

Der er ikke mange hoteller i Tongeren, men nok til at rumme hurtigt og bekvemt til enhver tid på dagen. Der er ikke alle kategorier i byen, de bedste er dem, der modtog fire stjerner. De er i centrum, leveomkostningerne svarer til $ 150 per dag. Alle hoteller i Tongeren er rene, hyggelige, de serverer gratis morgenmad, der er restauranter (barer, caféer) og en god liste over tilgængelige tjenester. De fleste turister foretrækker at blive i følgende hoteller:

 • Eburon Hotel 4 *;
 • Maison Sophie 4 *;
 • Huys van Steyns 3 *;
 • Boutique Hotel Caelus Vl 2 *.

Foruden hoteller i Tongeren er der andre muligheder for at leve: villaer, lejligheder, pensionater, lejeboliger. De kan nemt findes i ethvert hjørne af en vidunderlig by og slå sig ned for en bekvem betaling for dig.

Eburon Hotel Maison Sophie Room

Restauranter i Tongeren

Lange ture og udflugter Tongeren, selvfølgelig, vil blive trætte af alle rejsende, og det ville være rart, når de tager en pause og et sted at spise. Heldigvis er der i denne smukke by mange cafeterier, pizzeriaer, fastfood, steakhuse, barer og hyggelige restauranter. De serverer retter af nationale retter samt fransk, europæisk, kinesisk. I denne by kan du nemt finde et sted at lide, hvor du kan tilbringe en romantisk aften eller en støjende ferie. I Tongeren kunne turister lide følgende restauranter:

 • Magis Restaurant;
 • Restaurant Bazilik;
 • Restaurant Sjalotte.

I gennemsnit går en fuld middag i disse institutioner til 200-500 dollars.

Restaurant Bazilik Magis Restaurant

Vej og transport

Den magiske by Tongeren ligger på bredden af ​​Eker-floden, fra den vestlige del af provinsen Limburg, 20 km fra Hasselt, 30 km fra Liège og 90 km fra Bruxelles. Du kan komme dertil med tog og en lejet bil. Hvis du går til byen fra Hasselt med jernbane, skal du bruge på rejsen kun 25 minutter og fra hovedstaden - cirka to timer. For at køre i bil til Tongeren fra de nærmeste byer, vælg derefter ruten N20 eller N3.

I byen selv rejser de lokale rejsende med bil, taxa, cykel, motorcykel eller med offentlig transport. Generelt er transportinfrastrukturen i den veletablerede. Du kan tage en bil eller andre transportmidler i lokale virksomheder.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 63 = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: