Visa til Trinidad og Tobago for russere

Visa for russere

Øyens eksotiske paradis i Trinidad og Tobago har en moderat lojal og moderat streng holdning til turister. Hvis det er nok for russiske og hviterussiske borgere å besøke landet for å sende inn et utenlandsk pass, vil innbyggerne i Ukraina og Kasakhstan måtte svette litt, samle inn dokumenter for utstedelse av tillatelse. Men for alle er det viktig å huske at hvis du bestemmer deg for å tilbringe en annen ferie på øya, forlater du camouflageutstyret hjemme, siden pseudo-militær på øyets territorium ikke er tillatt.

Visaforpliktelser

I 2016 kan innbyggerne i Russland og Hviterussland besøke et eksotisk land uten spesiell tillatelse dersom reisens varighet ikke er mer enn 14 dager. Men hvis de ønsker å forlenge ferien til dem, så vel som innbyggerne i nabolandene, må de søke på den britiske ambassaden for tillatelse til å komme inn i Trinidad og Tobago.

I tillegg bør alle turister ha en returbillett, hotellreservasjoner, et britisk transittvisum (siden direktefly fra Russland til øyene ikke kan gjøres, vil transitt til Trinidad og Tobago passere gjennom andre land), et ferdigflyttingskort. Hvis du nylig besøkte land med en epidemi med gul feber, vil du også trenge et vitnemål om vaksinasjon mot sykdommen.

Generelle regler for utstedelse av visa for Russland, Hviterussland, Ukraina og Kasakhstan

For å få visum til Trinidad og Tobago må russere og innbyggere i nabolandene samle en bestemt liste over dokumenter.

 1. Pass. Gyldighetsperioden i den bør ikke avsluttes om seks måneder. Det er viktig at dokumentet har minst tre gratis sider. Det er viktig at du kan lime inn visum der.
 2. Profil. For å gjøre dette, besøk nettstedet til den britiske migrasjonstjenesten. Deretter skrives dokumentet ut og den manuelle delen er satt i høyre del.
 3. To fargebilder 3,5x4,5 sm.
 4. Et dokument som kan bekrefte tilgjengeligheten av midler til å finansiere turen, nemlig et utdrag fra bankkontoen, en kopi av det, kvittering for lønn. Det er viktig at du ikke kan bekrefte materiell velstand hvis du presenterer et vanlig sertifikat om valutaveksling, kontanter, dokumenter for fast eiendom og personlig eiendom. Men ved hjelp av kopier av disse dokumentene kan du øke sjansene for å få visumtillatelse betydelig.
 5. Referanse fra arbeidsstedet med indikasjon på koordinater, stilling og lønn, med underskrift av regissøren og revisor.
 6. Den enkelte entreprenør trenger en kopi av registreringsbeviset til IP / PBUH og et registreringsattest hos skattemyndighetene.
 7. En pensjonist er forpliktet til å kopiere pensjonsbeviset, han må også ta et sertifikat fra personens jobb som skal finansiere turen.
 8. Studenten vil trenge et studentkort, et bevis som sier at han virkelig studerer, et sertifikat fra personens jobb som skal finansiere turen.
 9. En skolepike trenger et sertifikat som sier at han virkelig studerer, et sertifikat fra personens jobb som skal finansiere turen.
 10. Utenlandspass av gammel standard.
 11. En invitasjon med indikasjon på datoene for turen, formålet, navnet på hotellet og andre deltakere i turen. Det er også nødvendig å spesifisere datoen for fødsel av satellittene, registrere nummeret på deres utenlandske dokument. Eller du kan bruke reservasjonsbekreftelsen på hotellet.
 12. Det er også nødvendig å gi en reservasjon eller en kopi av flybilletter.

Hvert av de oppførte dokumentene må presenteres på engelsk eller vedlagt en oversettelse. Det er ikke nødvendig å sertifisere oversettelsen. Alle dokumenter må kopieres. Etter at du har fylt ut spørreskjemaet, vil du motta instruksjoner til postkontoret med adressen du trenger for å arkivere alle dokumentene.

Prosedyren for utstedelse av visum til Trinidad og Tobago varer fra fem til tretti arbeidsdager. Det er ikke kjent nøyaktig hvor lenge behandlingen av applikasjoner vil ta. Alt vil avhenge av konsulatets arbeidsbelastning og effektiviteten til migrasjonspersonalet.

Visa avgift

Betaling for visum til Trinidad og Tobago vil være $ 83. Hvis du trenger å sende dokumenter til landets utenriksdepartement, kan du ta en ekstra $ 116 fra deg. Betaling skjer elektronisk ved bruk av kreditt- og debetkort umiddelbart etter at du har fylt ut søknadsskjemaet.

Dersom det er behov for å sende dokumenter til Utenriksdepartementet, må tilleggsavgiften betales ved billettkontoret til visumsenteret.

Funksjoner for innreise og utreise fra landet

Oppføring i Trinidad og Tobago

Det er noen funksjoner når du kommer inn i Trinidad og Tobago. Som rapportert av private reisende vet grensevakter ikke alltid at statsborgere i Russland og Hviterussland kan komme inn i landet uten å fremvise visumtillatelse. Derfor er det tilfeller der det er vanskeligheter forbundet med å krysse grensen.

For å unngå misforståelser, er det nødvendig å ta en utskrift fra nettsiden til grensenes tjeneste der en liste over land som tillater visumfri oppføring, blir presentert. Og endelig, husk at når du går fra Trinidad og Tobago med turister, fra en alder av syv, samles en avgift, som er omtrent $ 17.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 50 = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Visa til Trinidad og Tobago for russere

Visa for russere

Øens eksotiske paradis i Trinidad og Tobago har en moderat loyal og moderat streng holdning til turister. Hvis det er nok for russiske og hviderussiske borgere at besøge landet for at indsende et udenlandsk pas, skal indbyggerne i Ukraine og Kasakhstan svede lidt og indsamle dokumenter til udstedelse af tilladelse. Men for alle er det vigtigt at huske, hvis du beslutter dig for at tilbringe en anden ferie på østaten, skal du forlade camouflageudstyret hjemme, da pseudo-militær på øens område ikke er tilladt.

Visa forpligtelser

I 2016 har beboere i Rusland og Belarus lov til at besøge et eksotisk land uden særlig tilladelse, hvis rejsens varighed ikke overstiger 14 dage. Men hvis de ønsker at udvide deres ferie til dem såvel som beboere i nabolandene, skal de ansøge om den britiske ambassade for tilladelse til at komme ind i Trinidad og Tobago.

Derudover skal alle turister have en returbillet, hotelreservationer, et britisk transitvisum (da direkte flyvninger fra Rusland til øerne ikke kan laves, vil transit til Trinidad og Tobago passere gennem andre lande), et gennemført migrationskort. Hvis du for nylig har besøgt lande med en epidemi med gul feber, skal du også have et certifikat om vaccination mod sygdommen.

Generelle regler for udstedelse af visa til Rusland, Belarus, Ukraine og Kasakhstan

For at få visum til Trinidad og Tobago skal russere og beboere i nabolandene indsamle en vis liste over dokumenter.

 1. Pas. Gyldighedsperioden i den bør ikke ende på seks måneder. Det er vigtigt, at dokumentet har mindst tre gratis sider. Det er vigtigt, at du kan indsætte visum der.
 2. Profil. For at gøre dette, besøg webstedet for den britiske migrationstjeneste. Derefter udskrives dokumentet, og den manuelle sektion sættes i højre afsnit.
 3. To farvebilleder 3,5x4,5 sm.
 4. Et dokument, der kan bekræfte tilgængeligheden af ​​midler til finansiering af rejsen, nemlig et uddrag af bankkontoen, en fotokopi af det, en kvittering for lønninger. Det er vigtigt, at du ikke kan bekræfte materiel velstand, hvis du præsenterer et almindeligt certifikat for valutaudveksling, kontanter, dokumenter til fast ejendom og personlige ejendele. Men ved hjælp af kopier af disse dokumenter kan du øge chancerne for at opnå visumtilladelse betydeligt.
 5. Reference fra arbejdspladsen med angivelse af koordinater, stilling og løn, med underskrift af direktøren og revisor.
 6. Den enkelte iværksætter har brug for en kopi af registreringsbeviset for IP / PBUH og et registreringsbevis hos skattemyndighederne.
 7. En pensionist er forpligtet til at kopiere pensionscertifikatet, han skal også tage et certifikat fra den persons arbejde, der skal finansiere rejsen.
 8. Den studerende skal have et studiekort, et certifikat om, at han virkelig studerer, et certifikat fra personens job, der skal finansiere rejsen.
 9. En skolepige skal have et certifikat om, at han virkelig studerer, et certifikat fra personens job, der skal finansiere turen.
 10. Udenlandske pas af den gamle standard.
 11. En invitation med angivelse af datoerne for rejsen, formålet, navnet på hotellet og andre deltagere i rejsen. Det er også nødvendigt at angive datoen for fødslen af ​​satellitterne, registrere nummeret på deres fremmed dokument. Eller du kan bruge bekræftelsen af ​​hotelreservationen.
 12. Det er også nødvendigt at foretage en reservation eller en kopi af rundrejsebilletter.

Hver af de angivne dokumenter skal præsenteres på engelsk eller vedlægges en oversættelse. Der er ingen grund til at bekræfte oversættelsen. Alle dokumenter skal fotokopieres. Når du har udfyldt spørgeskemaet, modtager du instruktioner til posthuset med den adresse, du skal fremkomme for at indsende alle dokumenterne.

Proceduren for udstedelse af visum til Trinidad og Tobago varer fra fem til tredive arbejdsdage. Det er ikke kendt, hvor længe behandlingen af ​​applikationer vil tage. Alt vil afhænge af konsulatets arbejdsbyrde og migrationsservicepersonalets effektivitet.

Visa gebyr

Betaling til visum til Trinidad og Tobago vil være $ 83. Hvis du har brug for at sende dokumenter til landets udenrigsministerium, kan en ekstra $ 116 tages fra dig. Betaling sker elektronisk ved brug af kredit- og betalingskort umiddelbart efter udfyldelse af ansøgningsskemaet.

Hvis der er behov for at sende dokumenter til landets udenrigsministerium, skal tillægsgebyret betales på billetkontoret for visumcentret.

Funktioner for indrejse og udgang fra landet

Indgang i Trinidad og Tobago

Der er nogle funktioner, når du kommer Trinidad og Tobago. Som rapporteret af private rejsende ved grænsevagter ikke altid, at statsborgere i Den Russiske Føderation og Hviderusland kan komme ind i landet uden at fremvise visumtilladelse. Derfor er der tilfælde, hvor der er vanskeligheder forbundet med at krydse grænsen.

For at undgå misforståelser er det nødvendigt at tage en udskrift fra grænseservicewebstedet, hvor en liste over lande, der tillader visumfri adgang, vil blive præsenteret. Og endelig husk, at når du går fra Trinidad og Tobago med turister, fra syv år, opkræves et gebyr, hvilket er cirka 17 dollar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 80 = 90

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: