Sutomore

Sutomore

I Montenegro, et stort utvalg av alpinanlegg. Varmt hav, lys sol, ekstraordinære skjønnhetslandskap, godwill for lokalbefolkningen, deilig og variert mat - alt dette tiltrekker seg mange ferierende. Montenegro (det andre navnet på landet) er et av de populære reisemålene for beboere i det tidligere Sovjetunionen, så om sommeren kan russisk tale bli hørt i nesten alle feriestedene.

Generell informasjon

Hvis du er vant til å spare på utgifter, men ikke på kvalitet, er Sutomore et godt alternativ. En liten feriested, som ligger mellom Petrovac og Bar, er kjent for sine strender og muligheten for en rolig familieferie.

Sutomore på kartet over Montenegro

Hovedattraksjonene i byen er:

 • Church of St. Thekla, bygget i XII århundre;
 • Church of St. Thekla

 • Hei-Nehai festning (oversatt som "redd - vær ikke redd"), grunnlagt av tyrkiske statsborgere;
 • Hei-Nehai festning

 • ruiner av klosteret St. Mary, De overlevde til i dag fra det 11. århundre og ligger ikke langt fra byen.

I nærheten av feriestedet er det også mange interessante steder hvor utflukter er organisert fra Sutomore i Montenegro. For eksempel, Skadar Lake eller Lovcen National Park.

strandlinje

Strendene i Sutomore anses å være blant de beste i landet. Fra vindene de er beskyttet av cypress og furuskog, er deres totale lengde mer enn 2,5 km. Dekningen avhenger av stedet: et sted er det en stor småstein, men det er sand, som regnes som kurativ og bidrar til å kvitte seg med revmatiske smerter.

Infrastrukturen her er veldig godt utviklet: det er alltid mulig å leie paraplyer og solsenger, og fritidsaktiviteter kan diversifiseres med vannaktiviteter, som er mange i Sutomore i Montenegro. Den mest populære blant turister kan dykke, ri på katamaraner, bananer, parachutism og fiske.

Strendene i Sutomore
underholdning

Catering og overnatting

Siden denne lokaliteten i Montenegro er fokusert på turisme, vil det ikke være noen problemer med valg av hoteller, leiligheter og villaer i Sutomore, og det er bedre å bestille overnatting på forhånd. Veldig populært er følgende overnattingsmuligheter:

 • Korali er et 2-stjerners hotell i Sutomore, et budsjettalternativ for overnatting i Montenegro. Rommene på hotellet 313 er alle nødvendige vilkår for et komfortabelt opphold tilgjengelig: nærhet til stranden, baren, restauranten, treningsstudioet, avgiftsfri parkering og Wi-Fi;
 • Villa Jadranka Sutomore (Villa Jadranka Sutomore) består av 18 leiligheter, et kjøkken, gratis parkering, et utendørsbasseng og mye mer;
 • Hotel Porto Sole er et av de beste hotellene i byen. For enkelhets skyld av gjestene er det: et spa, bar, restaurant, treningssenter, svømmebasseng, etc. I tillegg organiserer hotellet overføringer om Tivat flyplass til Sutomore, avstanden er ca 55 km;
 • Zlata Obala (Zlatna Obala) er et hotellkompleks i utkanten av Sutomore.

Hoteller i Sutomore

Med et utvalg av kafeer og restauranter i byen kommer det ingen problemer: bare på kystlinjen er det over 50. Så du må bare bestemme dine preferanser, og tilbud og forberedelse er overalt på et veldig godt nivå. Og for ikke å gå seg vill i byen, er det bedre å få et kart over Sutomore Montenegro, der alle viktige gjenstander er merket.

Sutomore Restauranter

Offentlig transport i Sutomore

By og strender er det mest praktisk å reise med buss eller taxi. Hvis du har rett og nødvendig kjøreopplevelse, kan du leie en bil.

Feriestedet kan nås på flere måter:

 • Med buss fra Budva til Sutomore er avstanden mellom byene ca 30 km;
 • med jernbane. Feriestedet er forbundet med jernbane til Beograd;
 • med fly. I Sutomore flyplass er ikke tilgjengelig, men det er i Tivat, hvorfra det vil være mulig som på en intercity buss, taxi eller en leid bil.

Transport Sutomore

Turister som planlegger en ferie i Montenegro, vet ofte ikke hvilken by du skal velge: Sutomore eller Becici. Det er noe som er felles mellom disse rolige stedene, men det antas at de beste bildene av kysten i Montenegro bare er oppnådd i Sutomore. Hvile her, så vel som andre alpinanlegg i landet, er det bedre å komme til stranden sesongen, som begynner her i mai og slutter i september.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 − = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Sutomore

Sutomore

I Montenegro, et stort udvalg af feriesteder. Varmt hav, lyst sol, ekstraordinære skønne landskaber, godwill hos lokalbefolkningen, lækkert og varieret køkken - alt dette tiltrækker et stort antal feriegæster. Montenegro (landets andet navn) er et af de populære rejsemål for beboere i det tidligere Sovjetunionen, så om sommeren kan man høre russisk tale i næsten alle udvejssteder.

Generelle oplysninger

Hvis du er vant til at spare på udgifter, men ikke på kvaliteten af ​​hvile, så er Sutomore en god mulighed. En lille udvej by, der ligger mellem Petrovac og Bar, er berømt for sine strande og muligheden for en rolig familieferie.

Sutomore på kortet over Montenegro

Hovedattraktionerne i byen er:

 • Church of St. Thekla, bygget i XII århundrede;
 • Church of St. Thekla

 • Hei-Nehai fæstning (oversat som "bange - vær ikke bange"), der er grundlagt af tyrkiske statsborgere;
 • Hei-Nehai fæstning

 • ruiner af klosteret St. Mary, De overlevede til nutiden fra det 11. århundrede og ligger ikke langt fra byen.

I nærheden af ​​feriestedet er der også mange interessante steder, hvor udflugtsrejser er organiseret fra Sutomore i Montenegro. For eksempel, Skadar Lake eller Lovcen National Park.

kystlinjen

Strandene i Sutomore anses for at være blandt de bedste i landet. Fra vindene er de beskyttet af cypress og pinjeskove, deres samlede længde er mere end 2,5 km. Dækningen afhænger af stedet: et sted er det en stor sten, men der er sand, som anses for helbredende og hjælper med at slippe af med reumatiske smerter.

Infrastrukturen her er meget veludviklet: det er altid muligt at leje paraplyer og liggestole, og fritidsaktiviteter kan diversificeres med vandaktiviteter, som er talrige i Sutomore i Montenegro. Den mest populære blandt turister nyder at dykke, ride på katamaraner, bananer, faldskærmsudspring og fiskeri.

Strande i Sutomore
underholdning

Catering og indkvartering

Da denne lokalitet i Montenegro er fokuseret på turisme, er der ingen problemer med valget af hoteller, lejligheder og villaer i Sutomore, og det er bedre at booke indkvartering på forhånd. Meget populær er følgende overnatningsmuligheder:

 • Korali er et 2-stjernet hotel i Sutomore, en billig indkvartering indstilling i Montenegro. Værelser på hotel 313 er alle nødvendige betingelser for et behageligt ophold til rådighed: nærhed til stranden, baren, restauranten, fitnesscentret, gratis parkering og Wi-Fi;
 • Villa Jadranka Sutomore (Villa Jadranka Sutomore) består af 18 lejligheder, et køkken, fri parkering, en udendørs pool og meget mere;
 • Hotel Porto Sole er et af de bedste hoteller i byen. Til gavn for gæsterne er der: spa, bar, restaurant, fitnesscenter, swimmingpool mv. Derudover organiserer hotellet overførsler om Tivat lufthavn til Sutomore, afstanden er ca. 55 km;
 • Zlata Obala (Zlatna Obala) er et hotelkompleks i udkanten af ​​Sutomore.

Hoteller i Sutomore

Med et udvalg af caféer og restauranter i byen er der ingen problemer: kun på kystlinjen er der mere end 50. Så du skal kun beslutte dig med dine præferencer, og forsyningen og forberedelsen er overalt på et meget godt niveau. Og for ikke at gå vild i byen, er det bedre at få et kort over Sutomore Montenegro, hvor alle vigtige genstande er markeret.

Sutomore Restauranter

Offentlig transport i Sutomore

By og strand er det mest bekvemt at rejse med bus eller taxi. Har du den rigtige og den nødvendige køreoplevelse, så kan du leje en bil.

Udvej kan nås på flere måder:

 • Med bus fra Budva til Sutomore er afstanden mellem byerne ca. 30 km;
 • med jernbane. Udvej er forbundet med jernbane til Beograd;
 • med fly. I Sutomore lufthavn er ikke tilgængelig, men det er i Tivat, hvorfra det vil være muligt som på en intercity bus, taxi eller en lejet bil.

Transport Sutomore

Turister planlægger en ferie i Montenegro, ved ofte ikke hvilken by at vælge: Sutomore eller Becici. Der er noget fælles mellem disse rolige steder, men det menes at de bedste fotos af kysten i Montenegro kun opnås i Sutomore. Resten her, såvel som andre feriesteder i landet, er det bedre at komme til stranden sæsonen, som begynder her i maj og slutter i september.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: