Turistička naselja u Kambodži na moru

Turistička naselja u Kambodži na moru

Odmarališta u Kambodži tek počinju osvajati srca turista. Ali, unatoč činjenici da je infrastruktura tih mjesta još uvijek u fazi razvoja, ovdje je još uvijek moguć prekrasan odmor. U ovom članku ćemo vam reći o najpoznatijim morskim odmaralištima u Kambodži.

Sihanoukville

Ovo je jedno od najpoznatijih turističkih mjesta u Kambodži. I tako je uspio postati njegov vrlo kratak život. Grad je osnovan 1950-ih i služio je kao luka s dubokom vodom. U devedesetima ga je ispunjavalo stranci, počela je gradnja hotela, restorana i drugih objekata za turiste. Stoga ovdje nećete naći spomenike arhitekture i zanimljive znamenitosti grada. Sihanoukville je mjesto na plaži Kambodže.

Lokalne plaže doslovce su prepune turista. Mnogi hoteli, restorani, turistički uredi turistima nude usluge. Najpoznatije, a time i najprljavije plaže - Ochutel i Serendipity. Na njima, sigurno nećete naći miran odmor. Tu je more ljudi, bučna zabava i noćni život. Čista voda zadovoljit će vam dvije druge plaže - Otres i Ream. Ali ovdje postoji manje razvijena infrastruktura nego prethodna dva.

Pobjednik u nominaciji "Najčišća plaža" možemo nazvati plaža Sokha, od kojih se većina može koristiti od strane gostiju Sokha Beach Resort. Ali možete zamoliti stražare da vas puste na plažu ili iskoristite dio Sokha koji je rezerviran za javnu upotrebu.

Sokha Beach Ouchotel Beach

Kep

Kep je odavno smatrao najboljim odmaralištem Kambodže na moru. No, kada se Sihanoukville počeo aktivno razvijati, njegov glavni konkurent, pao je u propast. Nedavno je interes turista na ovom neobičnom mjestu ponovo porastao. Zašto "neobična"? To je sve o lokalnoj plaži. Pijesak ovdje je vulkanska crna, a voda je vrlo čista. Veliki priliv turista u Kepeu nije promatran, pa će ovo odmaralište biti odlično mjesto za opuštanje od užurbanosti gradske gužve.

Još jedno lijepo iznenađenje, koje priprema ovo mjesto Kambodže za sve turiste - upoznavanje s lokalnom kuhinjom. O jelima od plodova mora, a osobito o okusima kvalitete rakova, slave slave daleko izvan Kepa.

Mjesto grad Kep Kep's Beach

Otoci

Kambodža uključuje veliki broj otoka, od kojih su mnogi poznati među turistima. Jedno od najboljih mjesta Kambodže na moru je otok Koh Rong. Snijeg bijeli pijesak, čista voda i zaljev u obliku srca čine ovo mjesto vrlo popularnim. Otok Sun-Neil ima druge značajke: može zauvijek osvojiti vaše srce s ugodnom mirnom atmosferom, a otok Koh Tan smatra se pravom mekom za ronioce.

Plaža otoka Koh Rong Ko Tan Island
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 − 36 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: