Vilka vitaminer yüzgeçleri ben krusbär?

vilka vitaminer ben krusbär

Krusbär, eller så kallade "norra druvor", är en ständig buske med UNIKA bär i sin som tur är en Kompromiß mellan välsmakande och användbar. Efter att ha Lart sig vilka vitaminer som finns i krusbär, kommer du att forstå varför de här bären används för att bekämpa olika sjukdomar, erkekler i i med livsmedelskanalen, blodsjukdomar och gallkanaler samband isimli elini.

Vilka vitaminer yüzgeçleri ben krusbär?

Ben krusbär många olika vitaminer och mikronäringsämnen:

  • stor mängd C vitamini en - ca 50 mg - du kommer entegrasyon bli förvånad över att detta ämne väsentligt hjälper var i mot influensaliknande katastrofer förkylning kampen immunitet;
  • vitamin A och dess provitamin, karoten - och detta är en välkänd yardımcısı ben kampen mot nattblindhet;
  • en betydande mängd B-vitaminer som är ansvariga för syntesen av energi från glukos, nervös Aktivitet, hjärnanäring;
  • även i krusbär är det lätt att hitta - rutin, organiska syror, fosfor, sodyum, magnezyum, jod, flor, çinko, vs

Vitamin P och mycket Pektin innehåller Morka bar, değişkenler uppgift är att avlägsna tungmetaller och överskott av radioaktiva föreningar från människokroppen. En av huvuddragen i krusbär är förstärkning av bräckliga blodkärl och skydd mot INRE och yttre blödningar.

Listning, vilka vitaminer innehåller kärnbär, kan du inte Glomma Nehri de olika stadierna av mogna bär omständigheter Inga altında. Någon gillar gröna, gula bär av krusbär - de har ett högt innehåll av organiska syror, erkek om du väntar lite och ger bären att bli lila violett kommer det också att öka innehållet av vitamini R.

Krusbär är en källa järn kadar, vilket hjälper kadar med anemi och Okar erytrocyternas Nivå i blodet. Berryns sammansättning är rik på tanniner. Röstbär av fruktbär innehåller serotonin i Kroppen tumörer med tr EVIG savaşçı, ja, och naturligtvis ett naturligt antidepressivt Medel.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: