Måneformørkelse – tegn

måneformørkelseskilt

For få årtier siden var folk bange for månen og forbundet med det mange katastrofer og problemer. Først og fremmest var det bekymret for månens formørkelse og dets indflydelse på mennesker. I vor tid har videnskaben beskrevet dette naturlige fænomen for længe siden og i detaljer, men overtro fra fortiden er forblevet.

Tegn på månens formørkelse

Under formørkelsen anbefales det ikke at spise mad og alkohol, da det antages, at dette vil medføre dårlige vaner. Du kan ikke indgå i et intimt forhold, fordi opfattet og født i en måneskærlighed har mennesker en ugunstig skæbne. De kan vise de værste karaktertræk, dårlige vaner, og de kan gentage familiens liv. Det vil ikke være muligt at rette og ændre denne situation.

Et andet vigtigt punkt er et bryllup i en måneformørkning. Astrologer mener, at denne gang er den mest ugunstige periode for ægteskab. Der er en opfattelse af, at enhver union, der er indgået på solnedgangen, ophører med at blive afskediget.

Vores forfædre mente, at på månen af ​​månens formørkelse kan du slippe af med dårlige vaner, ondt øje og andre negative påvirkninger. Det var nødvendigt en time før formørkelsen at drikke et glas renset vand og derefter tage et kontrastbruser, skifte vand mindst fem gange. Samtidig var mændene nødt til at afslutte proceduren med koldt vand, og kvinder var tværtimod varme. Herefter tænder lyset og ser på flammerne om dit liv. Så kig i spejlet og læg dig ned på sengen, så hovedet går mod nord. Prøv nu at se på dig selv som udefra. Forestil dig at du er syg, ryger, oplever noget, det vil sige, oversætte alle eksisterende problemer til din "dobbelte". Start derefter komprimering af billedet, så det opløses i luften. Lad dig ikke stå straks, ligge lidt, og derefter sætte lyset ud og tage et kontrastbruser igen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: