Mennesker er tegn på vår Herres himmelfart

populære tegn for Herrens oppstigning

Herrens himmelfart er en av de viktigste ortodokse helligdager, som har spesiell betydning for kristne. Det feires på den fortjente dagen etter påske, tradisjonelt på torsdag, og symboliserer slutten av Jesu jordiske reise og retur til himmelen. Spesielt interessant er skiltene og overtroene knyttet til Herrens himmelfart.

Tegn og overtro til Ascension - hva skal passe på?

Ifølge troen ble natten til Herrens himmelfart ansett som en nattegale, fordi disse fuglene synger høyere enn vanlig. Og ve den som tør å fange denne fuglen - hele neste år vil passere i tårer og problemer.

Himmelen i forbindelse med tradisjonen og skiltene sa at det var umulig å rengjøre huset, vaske, besøke badet, engasjere seg i noen form for håndarbeid, hvis det ikke er noe strengt behov for det.

Det ble ansett å være et dårlig tegn for å nekte en forespørsel til en person i nød. Det var nødvendig å hjelpe de fattige og fattige, behandle noe eller gjøre noe godt.

Det er en overtro knyttet til bjørk. Unge jenter lurte på, vri birk twigs i fletninger. Ifølge troen, hvis kvist ikke visner til pinsedag, vil det bli sunt og vil gifte seg i år. Hvis visnet - forkjenningen om sykdom eller død av den som krøllet.

Mennesker er tegn på vår Herres himmelfart

Ifølge de populære tegnene med himmelfartingen kommer det en ekte varme og en hel sommer, det blir ikke flere frost.

Været var spesielt forsiktig på denne dagen. En dårlig omen ble ansett å være regn på himmelen, han lovet et dårlig høstår og storfe sykdom. Og klart vær og sol var tvert imot garantien for en god høst.

Etter troen faller rikelig dugg på Herrens himmelfart - derfor griner jorden og eskorterer Kristus til himmelen. Unge jenter prøvde å vaske seg med denne dugg - folkene trodde at du kan bli en skriftlig skjønnhet og snart bli gift.

Egg, raser av hønen til himmelen, under ingen påskel, spiste ikke, fordi ifølge troen hadde det magisk kraft. Han ble snakket og brukt som en sjarm.

oppstigning av Herren av omens og overtro

Tradisjoner, skikker og tegn for Herrens himmelfart er veldig interessante og av stor semantisk betydning. Så på denne ferien var det vanlig å bake informasjonskapsler i form av stiger av syv trinn, som symboliserer veien til himmelen. Mange trodde at en slik matrett fremmer karrierevekst, hvis du spiser kaker om morgenen og vasker med innviet vann.

Obligatorisk var tilstedeværelsen på festmiddagsbordet av paier med løk, alle rettene ble innviet, spiste seg og behandlet gjestene. Dagen ble ansett på en eller annen måte et minnesmerke, så måltidet hadde en spesiell betydning for ortodokse mennesker.

Ved himmelen kan man vende seg til Gud og be om å oppfylle det ettertraktede ønske. Det viktigste - ikke å be om penger og rikdom, en slik anmodning vil høyere krefter ikke oppfylle. Et unntak er tilfelle når det er nødvendig med finansiering for en god gjerning eller behandling. Ifølge troen er alt du ber om, helt sikkert til virkelighet. Herren på denne dagen hører alle, selv den tapte synderen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 − = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: