Mennesker tegn på vor Herres opstigning

populære tegn til Herrens opstigning

Herrens Ascension er en af ​​de vigtigste ortodokse helligdage, som har særlig betydning for kristne. Det fejres på den fyrre dag efter påske, traditionelt på torsdag, og symboliserer slutningen af ​​Jesu jordiske rejse og vende tilbage til himlen. Særligt interessant er tegnene og overtroene forbundet med Herrens Ascension.

Tegn og overtro til Ascension - hvad skal man passe på?

Ifølge troen blev natten over Herrens opstigning betragtet som en nattergale, fordi disse fugle synger højere end normalt. Og ve den, der tør at fange denne fugl - hele næste år vil passere i tårer og problemer.

Den himmelfart i forbindelse med traditionen og tegnene sagde, at det var umuligt at rense huset, vaske, besøge badet, engagere sig i enhver form for håndarbejde, hvis der ikke er et strengt behov for det.

Det blev betragtet som et dårligt tegn til at nægte en anmodning til en person i nød. Det var nødvendigt at hjælpe de fattige og fattige, behandle noget eller gøre noget godt.

Der er en overtro forbundet med birk. Unge piger undrede sig om at vride birkestokke i fletninger. Ifølge troen, hvis kvist ikke visner indtil pinsedagen, vil være sund og vil gifte sig med dette år. Hvis visnet - forekomsten af ​​sygdom eller død af den der krøllede.

Mennesker tegn på vor Herres opstigning

Ifølge de populære tegn med Ascension kommer der en ægte varme og en hel sommer, der vil ikke være mere frost.

Vejret var særlig omhyggeligt på denne dag. En dårlig omen blev anset for at være regn på opstigningen, han lovede et fattigt høstår og kvægsygdom. Og klart vejr og sol var tværtimod garantien for en god høst.

Ifølge troen falder rigelig dug på Herrens opstigning - derfor græder jorden og eskorterer Kristus til himlen. Unge piger forsøgte at vaske sig med denne dagg - folkene troede, at du kan blive en skøn skønhed og snart blive gift.

Æg, der blev slået ned af hønen til himmelfart, spiste ikke under påskud, fordi den ifølge troen havde magisk magt. Han blev talt og brugt som en charme.

opstigning af Herren af ​​onens og overtro

Traditioner, skikke og tegn til Herrens himmelfart er meget interessante og af stor semantisk betydning. Så på denne ferie var det sædvanligt at bage cookies i form af stiger af syv trin, der symboliserer vejen til himlen. Mange troede på, at en sådan skål fremmer karrierevækst, hvis du spiser kager om morgenen og vasker med indviet vand.

Obligatorisk var tilstedeværelsen på tærnens festlige bord med løg, alle retter blev indviet, spiste sig og behandlede gæsterne. Dagen blev betragtet på en eller anden måde et mindesmærke, så måltidet havde en særlig betydning for ortodokse mennesker.

Ved Ascension kan man vende sig til Gud og bede om opfyldelse af det eftertragtede ønske. Det vigtigste - ikke at bede om penge og rigdom, en sådan anmodning vil de højere kræfter ikke opfylde. En undtagelse er tilfældet, når finansiering er nødvendig for en god gerning eller behandling. Ifølge troen er alt, hvad du beder om, helt sikkert til virkelighed. Herren på denne dag hører alle, selv den forsvundne synder.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 − 30 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: