Iza maske uspjeha, Rihanna skriva misli ljubavi i majčinstva

Iza maske uspjeha, Rihanna skriva misli ljubavi i majčinstva

Mreža već se pojavila na naslovnici prostorija lipnja Vogue i izvod iz iskren intervju s Rihannom, 30-godišnja pjevačica podijelili svoja osobna iskustva, govorio je o gubitku svog brata, milijunaš dečka i bivši ljubavnik, i da je vrijeme za razmišljanje o majčinstvu! Razgovor je bio vrlo intenzivan, jer osim duhovnih otkrića, pjevačica je sudjelovao u photoset, pa čak i pucao videoisječak u kojem ona pokazuje kako primijeniti kozmetiku za kožu.

Pokrijte novi broj

Pokrijte novi broj

O privatnom životu

Rihannov osobni život dugo je bio objekt bliske pozornosti paparazza i obožavatelja. Do danas je poznato da je pjevačica u romantičnoj vezi s Hassanom Jameelom, poslovnim čovjekom i milijunašem iz Saudijske Arabije. Par se maksimalno štiti od uplitanja znatiželjnika, pa čak i za Vogue, nije bilo iznimke. Iako između riječi, Rihanna je rekla:

"U mojoj prethodnoj vezi, uvijek sam se osjećao krivim. Zbog činjenice da puno vremena dajem nekoj osobi ili obrnuto, potpuno se urušim u procesu rada. Sada sam u skladnoj vezi, moj dečko me nadahnjuje i podržava. "

Novinari tabloida nisu mogli pomoći pitati Rihanna o vezi s bivšim voljenim Drakeom. Prvo je bilo priznanja vječne ljubavi na pozornici MTV Video Music Awards u 2016. godini, a zatim premlaćivanje i zabrana suda da se približi pjevaču, što se promijenilo?

"Neprijateljski smo međusobno ljudi. Ne neprijatelji ni prijatelji. "

Drake i Rihanna

Drake i Rihanna

O majčinstvu i mogućnostima zamrzavanja jaja

Prošle godine pjevačica je više puta pripisana trudnoći zbog skokova u težini i ljubavi prema voluminoznoj odjeći, što Rihanna misli o tome? Pjevačica odgovara na sarkastičan način i prizna da je sada usmjerena na karijere i osobne odnose, a ne na djecu:

"Umoran sam od ovog pitanja i počela se pitati, možda je vrijeme za brigu i zamrzavanje jaja?"

Priznaje da Rihanna je sada vrhunac karijere, ona promovira svoj brand, turneja, snimanja albuma te tek nedavno pronašao čovjeka koji ju obožava. Je li vrijedno žuriti? Prema pjevačici, sada je usmjerena na stvaranje snažnih odnosa, ali prerano je razgovarati o braku i rođenju djeteta.

Photoset za modni časopis

Photoset za modni časopis

O liku i ljubavi prema sebi

Obožavatelji pjevača primijetili su da se Rihanna znatno oporavila, a ljubav prema trodimenzionalnim stvarima složenim rezom dodala je sliku još teže. Rihanna je vrlo zadovoljna svojim izgledom i ne vidi problem:

"Osjećam se ugodno, i ovo je glavna stvar! Osjećam se seksi, samouvjeren i ne tjeram se na parametre Victoria's Secret modela. Zašto? Prihvaćam svaku svoju figuru i osjećam se samouvjereno u odjeći raznih rezova i u čistom donjem rublju! Moram biti sposoban biti objektivan, znam svoje zasluge i demere u slici. "

O gubitku voljenih

Posljednjeg Božića, Rihanna je izgubila rođakinju. Sjetite se, mladić je ubijen tijekom snimanja u Barbadosu. Najstrašnija stvar u ovoj priči za pjevačicu bila je to što su se vidjeli jedan drugoga uoči i priopćili:

"Ova je priča potaknula moj pogled na život. Razgovarali smo sinoć i konačno sam ga zagrli ... Sada, ovo je moj ritual, ja zagrliti ti sve oprostiti, jer sutra možda neće biti. To je bila najteža lekcija u životu: ne odgađati ništa za sutra, nemojte čekati da nešto približite bliskoj osobi. "

I, kao što smo rekli na početku, Rihanna je snimljena za Vogue Beauty-valjak, gdje se pokazalo da fanovima i čitateljima modne sjaja kao što to radi šminke. Trenutno podijelimo s vama:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: