Rihanna je odlučila napokon krenuti prema svom ljubavniku

Rihanna je odlučila napokon krenuti prema svom ljubavniku

Nedavno je postalo poznato da je Rihanna odlučila preseliti se u Velikoj Britaniji. 29-godišnja pjevačica odlučila je prijeći ocean i živjet će sa svojim ljubavnikom - milijarderom Hassanom Jameelom. Prema nekim izvješćima, par je postao angažiran prije mjesec dana. I, prema Rihannu sama, odlučila se preseliti davno i, konačno, vrijeme je za provedbu plana.

Rihanna s Hassanom Jameelom
U potrazi za osobnim prostorom

Prvi put misli o promjeni prebivališta pojavile su se na pjevačici prošle godine, kada se početkom ljeta upoznala s Jamilom. On je, iako je rodom iz Saudijske Arabije, stalno boravi u glavnom gradu Engleske.

No, kako se ispostavilo, želja za bližnjom ljubljenom nije jedini razlog za nadolazeći potez. Rihanna priznaje da je život u Los Angelesu, gdje je pod stalnim nadzorom navijača i pogleda na fotoaparat, malo težak za nju. Još jednom u Londonu shvatila je da sigurno može šetati gradom, nositi joj omiljeni šešir i spuštati se u podzemnu željeznicu. Rihanna već ima stan u glavnom gradu Britanije, međutim, prema pjevačici, sada je u potrazi za impresivnim imovinom da uživa u životu zajedno s Hassanom.

Rihanna s dragom prijateljicom Naomi Campbell

Osim toga, boravak zvijezde u Londonu, čak i kad je Jamil pretjerano zauzet s poslovnim, obećava da neće biti dosadno. Uostalom, kao što se ispostavilo, dva njena prijatelja žive u Velikoj Britaniji - vrhunski model Naomi Campbell i glumica Kara Delevin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 20 = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: