Scarlett Johanssonov novi intervju za svježi Cosmopolitan problem

Scarlett Johanssonov novi intervju za svježi Cosmopolitan problem

Lijepa žena i talentirana glumica sa zvučnim imenom! Tako novinari govore o Scarlett Johanssonu, a mi se u potpunosti slažemo s njima. Svjetlosna američka zvijezda ponovno je u središtu pažnje, jer aktivno snima filmove koji donose prihode od više milijuna dolara.
Djevojka se pojavila na naslovnici američkog izdanja Cosmopolitana, pokazujući kratku frizuru i "korporativnu" zavodljivu dekoltea. U razgovoru s novinarima Scarlett dopustila razgovarati o osjetljivim detaljima njegovog osobnog života, pa čak i misli o mad ljubavi, kako bi se lako izgubiti glavu.

- Čak i takve fatalne ljepote koje se ponekad zaljubljuju u uši! Istina, ovo mi se dogodilo jako davno. Došlo je vrijeme kad sam bio potpuno fasciniran čovjekom. Nisam bio ja i s vremena na vrijeme sam uhvatio razmišljanje: što radim? Shvatio sam da takve odnose treba zaustaviti, a što je prije moguće, inače mogu izvući svu energiju iz mene - zvijezda se otvori.

Susreti i razgovori

Glumica je kratko spomenula brak s Ryanom Reynoldsom. Primijetila je da je vrlo teško izgraditi skladan odnos u glumačkoj obitelji, osobito kada oba partnera aktivno grade karijeru i postoji konkurencija među njima.

Unatoč neuspješnom iskustvu trogodišnjeg braka, Scarlett je iskoristio priliku i vratio se ispod prolaza. Vrlo je sretna u njezinim odnosima s francuskim novinarom Romanom Doriakom.

Urbani štakori i kreću se u Pariz

"Čini mi se da smo obojica pravi gradski štakori." Odrastao sam u New Yorku, a moj muž je u Parizu. Vjerojatno je cool živjeti negdje u predgrađima, ali nemam ništa za promjenu urbane džungle! Prijelaz u Pariz, na trenutak, najbolja je stvar koja mi se dogodila. Naravno, postoje određeni problemi. Mi smo sada tri, a ja sam zbog posla moraju nositi svu moju obitelj (supruga i kćer Rose) u New Yorku, a zatim natrag u Pariz. Ali ja sam sretan - rekao je zvijezda filmova "Ona" i "Lucy".

Dolje sa šovinizmom!

U intervjuu Cosmopolitanu, Scarlett je govorio ne samo o svom osobnom životu, nego o svom radu. Podigla je pitanje nejednakih plaća žena i muških glumaca.

- O tome je počelo govoriti Jennifer Lawrence. Ja to podržavam, iako, srećom, ne nalazim ozbiljnu diskriminaciju. Iskreno radim i zarađujem, ali znam da postoji takav problem. Siguran sam da se svatko od nas suočio s situacijom kada smo bili pretplaćeni, a to nije u redu. Ovo je jedno od pitanja feminizma i emancipacije ", dodao je gospođa Johansson.

Čak i Hollywoodske dive ne moraju izgubiti glavu zbog muškaraca Glumci su uvijek teško izgraditi odnose Ako je jedan od njih uspješniji od druge, tada je situacija još teža
Vrlo sam sretan, dobro zaradim i ponosan sam što ja, žena Scarlett Johansson potajno se udala za Ryan Reynoldsa 2008., a 201. godine Unatoč poteškoćama koje su doživjele, i Scarlett i Ryan nakon što je razvod uspio pronaći
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: