Victoria Beckham glumila je u donjem rublju i Labuten for Elle magazinu

Victoria Beckham glumila je u donjem rublju i Labuten for Elle magazinu

Očito, Victoria Beckham bila je lukav, rekavši kako više ne želi biti uklonjena zbog sjaja, jer je već bila prestar za to. 42-godišnji bivši pjevač, gledajući lik koji je teško uvjeriti da je rodila četvero djece, nije odbila prijedlog Hong Konga Elle i sudjelovala na foto sjednici za novo izdanje.

«Old Wallet»

Nedavno je Victoria Beckham, govoreći s dopisnikom britanskog novina, rekla da obraća pozornost na brojeve i da se više ne osjeća kao djevojka pa više ne namjerava sudjelovati u photosetsima za modne izdanja.

"Prihvaćajući još jedan prijedlog za snimanje, jako sam uzdahnuo i razmišljao:" Ovo je upravo moj posljednji fotografski snimak, jer ja sam stari novčanik. " Pa, koliko možete? Imam 42 godine i imam četvero djece - vrijeme je zaustaviti! "

- rekla je tada dizajnerica.

Na oduševljenje obožavatelja, gospođa Beckham nije zadržala svoje obećanje!

Svi su seksi

Postajući glavna junakinja lipanjskog izdanja ELLE Hong Konga, Vicki je ponovno potvrdila da je njezin status kao seksualni simbol više nego zaslužen. Zvijezda je postavljena u niže donje rublje od stvarne kolekcije, nosila cipele Christian Louboutin na nogama. Točan sastav Lisa Eldridge dodao je sliku kacige i nevinosti.

Poklopac na kojemu je Victoria ležala na kauču, jedući kolače s jagodama i vrhnjem, mnoge muškarce zavidjela Davidu Beckhamu.

Victoria Beckham ukrašava sjajni pokrov ELLE Hong Konga Za fotografiranje, dizajner je stavio donje rublje svoje marke Lagana šminka dodala je sliku nevinosti
Victoria Beckham glumila je u donjem rublju i Labuten for Elle magazinu Svake godine bivši pjevač postaje sofisticiraniji Jaka polovica čovječanstva zavidi svome mužu Vicki
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − = 50

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: